Mad Cooperativet

Mad Cooperativet

Mad Coorporativet

Mad Cooperativet

Den 800 m2 store madoplevelse Mad Cooperativet formår at samle trådene og skabe en forbrugsoplevelse af første klasse.

Omgivelserne i den gamle stationsbygning er meget mondæn. Søjlerne, de gamle buer og de omtrent 5-6 meter til loftet giver det visuelle udtryk et løft.

Cirkelpigen kaffebar

Cirkelpigen kaffebar

Hvad end man har travlt eller brug for et hjørne at drikke kaffe og tjekke e-mails, så er muligheden der. Ved indgangen finder man Cirkelpige kaffebaren med klassisk FDB møbelment.
Her kan man nyde en kop økologisk juice eller kaffe og en bid brød eller et stykke kage fra Meyers.

Udover kaffebaren finder man også andre unikke elementer som højner oplevelsen.
En meget lange disk som er betjent med alt fra Slagter, Måltidsløsninger, Deli, Gadekøkken, Salat, til en Grønssagsslagter, hvor man kan få hakket sine frugter og grønsager. Virkelig noget der tiltaler den travle familien Danmark.

Den Ni meter lange disk

Den Ni meter lange disk

Gratis vand til alle der medbringer egen flaske. Her er også taget hensyn til medlemmerne, som får kaffe To Go til medlemspris og kan deltage i forskellige VIP arrangementer.

I det store åbne køkken/Tv-studie kan man onsdag og torsdag overvære optagelser når kokken Claus Holm og ernæringseksperten Christian Blitz gir den gas og inspirerer danskerne til at spise gode og sunde alternativer til hverdagsmaden.
De andre dage er køkkenet åben med aktiviteter for kunderne.

Optagelser i det åbne køkken

Optagelser i det åbne køkken

Alle stationer præsenterer madvarerne på en spiselig måde. Produkterne er ikke placeret tilfældigt og man kan som kunde hurtigt få et overblik over butikken med de forholdsvis lave display.

Inspirerende

Inspirerende

Alt i alt en spændende detailoplevelse, hvor flere elementer spiller flot sammen og giver forbrugerne en meget gennemtænkt og inspirerende tur i supermarkedet.

Farvel og tak for denne gang

Farvel og tak for denne gang


Kategorier:
, , , , ,
2 kommentarer

Skriv en kommentar