Persondatapolitik

Når du besøger retailinstitute.dk og angiver dine personlige oplysninger ved fx tilmelding til nyhedsbrev, bestilling af publikationer eller oprettelse af medlemskab, giver du samtidig samtykke til behandling af disse samt brugen af cookies i overensstemmelse med nedeståede datapolitik. Hos Retail Institute Scandinavia beskytter vi vores brugeres og kunders privatliv og opretholder et højt niveau af beskyttelse af persondata.

Personlige oplysninger
Retail Institute Scandinavia er ansvarlig for behandling af personoplysninger, der registreres ved besøg på www.retailinstitute.dk i henhold til gældende databeskyttelseslovgivning.

Når du via www.retailinstitute.dk tilmelder dig nyhedsbrev, events, opretter medlemskab, bestiller publikationer mv., kan du blive bedt om at skrive personlige oplysninger ind, som fx virksomhed, navn, adresse, e-mail og telefonnummer. Når du igennem retailinstitute.dk sender dine personlige oplysninger, accepterer du behandlingen af disse i overensstemmelse med denne persondatapolitik. Ved bestilling af bøger føjes din mailadresse automatisk til et kampagnesystem, der vil sende dig infomails fra Retail Institute Scandinavia, såfremt du ikke frabeder dig dette.

Vi indsamler data vedrørende hjemmesidens besøgende (fx hvilke sider, der besøges) ved at bruge cookies (se nedenfor). Disse data bruges kun i en anonym form; ingen individer er identificeret.

Vi sælger ikke dine personlige oplysninger til tredje part.

Ledige stillinger – jobsøgning
Når du søger job hos Retail Institute Scandinavia skal du være opmærksom på, at vi som dataansvarlig registrerer og indsamler oplysninger om dig. Din ansøgning mv ligger i en elektronisk postkasse, og vi registrerer ikke dine oplysninger elektronisk herudover. Når ansøgningsprocessen er ovre, vil mails fra afviste ansøgere blive slettet med mindre, at vi efter skriftligt samtykke fra dig må gennem dine oplysninger til fremtidig brug.

Jf. persondataloven har du nogle rettigheder i forbindelse med vores behandling af din ansøgning og dine personoplysninger. Du har i den forbindelse ret til at:

  • få at vide, at vi har samlet oplysninger om dig og gemt dem i vores it-system
  • få at vide, hvilke oplysninger om dig, vi har indsamlet og brugt i vores behandling af din ansøgning
  • se oplysningerne, og
  • bede om, at vi retter eller sletter oplysninger mv., hvis du mener, de fx er forkerte

Persondata, der indsamles i forbindelse med rekrutteringsprocessen, bliver behandlet med sikkerhed og fortrolighed, og oplysninger vil alene være tilgængelige for et begrænset antal medarbejdere i virksomheden. Læs mere om persondataloven og dine rettigheder på www.datatilsynet.dk

Gå-hjem-møder & events
Når du tilmelder dig et event hos Retail Institute, registreres personlige oplysninger såsom fx navn, firmanavn & adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Ved tilmelding giver du samtykke til at dine personlige oplysninger må bruges til at administrere arrangementet, og at vi må sende mails til dig vedrørende arrangementet (fx bekræftelse vedr. tilmelding, påmindelser og mail med slides fra arrangementet) samt vedrørende kommende arrangementer, udgivelser mv.

Nyhedsbrev
Når du er tilmeldt Retail Institute Scandinavias nyhedsbrev, giver du samtykke til at få tilsendt marketingsmails med publikationer, nyheder, event, rådgivning, etc.

Vi gør opmærksom på, at vi anvender MailChimp til udsendelse af nyhedsbreve, som registrerer følgende om dig: E-mailadresse, sprog, lokation, hvilken e-mail klient du bruger, fortrukket e-mail format, hvorvidt nyhedsbrevet bliver åbnet, om der trykkes på links i nyhedsbrevet samt dato og tider for dette.

Ønsker du ikke disse oplysninger registreret, skal du ikke tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet ved at klikke på afmeldingslinket nederst i den e-mail, du modtager fra os, eller ved at kontakte os på lsa@retailinstitute.dk. Når du har afmeldt dig vores nyhedsbrev, vil dine personlige oplysninger stadig være registreret i MailChimp, men du vil ikke længere modtage nyhedsbreve fra Retail Institute Scandinavia. Dette er for at sikre, at en udefrakommende ikke kan tilmelde dig nyhedsbrevet efter du har afmeldt abonnementet.  Når du er tilmeldt vores nyhedsbrev, accepterer du, at vi kan behandle dine oplysninger i overensstemmelse med denne politik.

Videregivelse af dine personlige oplysninger
Retail Institute Scandinavia videregiver ikke dine personlige oplysninger, medmindre vi er forpligtet til det via lov, en myndighedsbeslutning eller det er nødvendigt for at kunne drive vores forretning (fx hvor vi outsourcer tjenester, eller hvor andre behandler data for os). Dine personlige oplysninger gemmes kun så længe, som det bedømmes nødvendigt, eller vi er påkrævet via lov (medmindre andet fremgår af denne persondatapolitik).

Klager, indsigt og spørgsmål
Hvis du ønsker at vide, hvilke personlige oplysninger vi har, og behandler om dig, eller vil anmode om en rettelse bedes du skrive til os på lsa@retailinstitute.dk.

Ønsker du at klage over den måde Retail Institute Scandinavia behandler dine personlige oplysninger på, kan du skrive til os på lsa@retailinstitute.dk eller tage kontakt til Datatilsynet på www.datatilsynet.dk, hvor du også kan læse mere om persondataloven og dine rettigheder.

Ejeroplysninger

Retail Institute Scandinavia
Gl. Lundtoftevej 1E, 2. sal
2800 Kgs. Lyngby

CVRnr.: 31500915

Ændring af persondatapolitikken
For at øge gennemsigtigheden vil vi løbende gennemgå og opdatere nærværende persondatapolitik. Opdaterede udgaver af denne persondatapolitik forsynes med datoen for opdateringen. Vi anbefaler, at du løbende tjekker, om vi har foretaget ændringer.

Persondatapolitikken er opdateret den 25.05.2018