Få et nemt og hurtigt overblik over udvikling og status for Danmarks store shoppingcentre

I samarbejde med ICP (Institut for Center-Planlægning) udgiver vi i Retail Institute Scandinavia hvert år branchehåndbogen Danmarks Største Shoppingcentre, som præsenterer de 115 største shoppingcentre i Danmark. Alle shoppingcentre har et udlejningsareal på over 5.000 m2. Herudover er stormagasinerne og retailparks medtaget i bogen, da de har lighedstræk med egentlige shoppingcentre.

Med branchepublikationen Danmarks Største Shoppingcentre 2020 får du de nyeste tal og oplysninger og dermed det nødvendige overblik over udviklingen i Danmarks 115 største shoppingcentre, der til sammen har 2,2 mio. mbutiksareal.

Bogens indhold:
• En beskrivelse af hvert center samt oplandet hertil ved hjælp af demografiske data
• Informationer om centrenes ejere, butikker, besøgsantal, omsætning m.m.
• En generel beskrivelse af strukturudviklingen for shoppingcentre i Danmark

Hvem kan bruge bogen?
Danmarks største shoppingcentre 2020 henvender sig til dig, der har brug for et nemt og hurtigt overblik over udvikling og status for Danmarks store shoppingcentre, der omsætningsmæssigt bliver stadigt vigtigere for den danske detailhandel og dens leverandører.

Udgivelse

November 2020

Abonnement

Få rabat ved at tegne et abonnement og få bogen tilsendt automatisk hvert år. Abonnementet er bindende de første to år, hvorefter det løbende kan opsiges inden bogens næste udgave.

Spørgsmål?

For yderligere oplysninger eller spørgsmål, kontakt Henning Bahr på hb@retailinstitute.dk eller telefon +45 2043 0011.

Pris

DKK 3.745,-  (ved løssalg)
DKK 3.045,-  (ved abonnement)

Alle priser er eksl. moms og forsendelse.