Food Serviceguide

Retail Institute Scandinavias årlige brancherapport, der belyser det danske marked for restauranter, catering, hoteller og beværtninger.

Guidens indhold

  • Belysning af strukturen i markedet
  • Beskrivelse af markedets aktører med en virksomhedsbeskrivelse samt regnskabstal
  • Præsentation af kædedannelserne inden for både hotel- og restaurationsbranchen
  • 2017-trends og best practice inden for foodservice

Hvem kan bruge guiden?

Food Serviceguiden henvender sig til dig, der har brug for et overblik over udviklingen og situationen for det danske foodservice-marked:

  • Leverandører til den danske foodservicebranche
  • Restaurationer, cateringfirmaer, hoteller og beværtninger
  • Uddannelsesinstitutioner inden for foodservicebranchen
  • Reklame-, medie- og webbureauer
  • Publikationen er desuden som vidensbase et solidt grundlag for en eventuel beslutning om investering i foodservice-sektoren.

Abonnement

Dette er ikke en del af medlemskabet. Et abonnement er bindende de første to år, hvorefter det løbende kan opsiges inden publikationens næste udgave.

Pris

DKK 5.000,- (ved løssalg)
DKK 4.500,- (ved abonnement)

Udgivelse

August 2017

Kontakt

For yderligere oplysninger eller spørgsmål, kontakt Helle Husted på hh@retailinstitute.dk eller telefon +45 23 43 31 40.

Category
bøger