Brancherapporten, der belyser det danske marked for restauranter, catering, hoteller og beværtninger

Efter et hårdt 2020 med restriktioner og sundhedsbekymringer hungrer danskerne efter socialisering og oplevelser — og det kan netop foodservicebranchen være med til at skabe, når branchen igen kan rejse sig.

Med Foodservice-guiden får du et overblik over markedets struktur og relevante beskrivelser af aktuelle aktører, præsentationer af virksomheder og kæder indenfor både restaurations- og hotelbranchen, samt et fuldt aktuelt trendbrief inkl. førende tendenser og best practice-cases inden for branchen.

Hvem kan bruge bogen?

Foodservice-guide henvender sig til dig, der har brug for et overblik over udviklingen og situationen for det danske foodservice-marked:

  • Leverandører til den danske foodservicebranche
  • Restaurationer, cateringfirmaer, hoteller og beværtninger
  • Uddannelsesinstitutioner inden for foodservicebranchen
  • Reklame-, medie- og webbureauer
  • Publikationen er desuden som vidensbase et solidt grundlag for en eventuel beslutning om investering i foodservice-sektoren.

Med Foodservice-guiden får du:

  • Belysning af strukturen i markedet
  • Beskrivelse af markedets aktører med en virksomhedsbeskrivelse samt regnskabstal
  • Præsentation af kædedannelserne inden for både hotel- og restaurationsbranchen
  • 2020-trends og best practice inden for foodservice
  • Hovedresultater fra landsdækkende undersøgelse af storkøkkeners prioriteter og krav til leverandører og grossister

Udgivelse

Oktober 2020

Abonnement

Modtag bogen automatisk ved at tegne et abonnement til en reduceret årlig pris. Et abonnement på branchebøger er bindende de første to år, hvorefter det løbende kan opsiges inden publikationens næste udgave.

Spørgsmål?

For yderligere oplysninger eller spørgsmål, kontakt Helle Husted på hb@retailinstitute.dk eller telefon +45 2343 3140.

Pris

DKK 4995,- (ved løssalg)
DKK 4495,- (ved abonnement)

Alle priser er eksl. moms og forsendelse.