Global Retail Trends & Innovations 2019

Global Retail Trends & Innovations 2019 er din guide til de nyeste trends og innovative koncepter på den internationale detailhandelsscene. Med den seneste udgave af Global Retail Trends & Innovations får du international inspiration og indsigt i de mest toneangivende trends, der kommer til at dominere retail i 2019.
Bogen er på engelsk.

4 innovative trends
Bogen giver dig indsigt i, hvad der sker på den globale detailhandelscene og konkret input til den kreative udvikling af dit detailkoncept. Med Global Retail Trends & Innovations får du mere end 40 innovative best practice-cases fra mere end 18 forskellige lande fordelt på 4 trends, som tilsammen giver dig inspiration og input.
De overordnede fire trends består af:

#1 Omniexperience
#2 Smart Shopping
#3 Engagement
#4 Activism

Vi kommer gerne ud og fortæller hvad det betyder for din virksomhed med et foredrag, som du kan læse mere om her.

Generelt om Retail Innovations-serien

Retail Innovations giver dig nøgleinformationer og billeder fra koncepter i alle brancher – fra convenience til parfumerier og fra boghandlere til byggemarkeder. Fælles for dem alle er, at de giver nye ideer og udfordrer vanetænkningen med spændende og anderledes koncepter.

For findes der noget bedre end at få øjnene op for nye og bedre måder at gøre tingene på? Retail Innovations-seriens bind indeholder alle et væld af internationale best practice-cases, der viser dig, hvordan andre nyfortolker en butik, en branche eller en bestemt måde at gøre tingene på. Konkrete eksempler på, hvordan innovation omsættes i praksis, kan nemlig give mod på også at stille spørgsmålstegn ved ens egen hverdag – og evnen samt viljen til forandring, innovation og udvikling er netop altafgørende i dagens kontinuerligt foranderlige marked, hvor empowered og omnipotente forbrugere konstant er på jagt efter nyheder, inspiration og oplevelser.

Så grib chancen for konkrete idéer til at tænke nyt og i sidste ende skabe en bedre forretning.

Få meget mere input med disse sampak-muligheder af trendserien:

Global Retail Trends & Innovations 2019 og 2018: DKK 695,-
Global Retail Trends & Innovations 2019, 2018 og 2017: DKK 895,-
Global Retail Trends & Innovations 2019, 2018, 2017 og 2016: DKK 995,-
(ex moms & forsendelse)

Pris

DKK 495,- (ved løssalg, ex moms & forsendelse)

Udgivelse

Januar 2019

Kontakt

For yderligere oplysninger eller spørgsmål, kontakt Dorte Wimmer på dw@retailinstitute.dk eller telefon +45 40 32 98 10.

Category
bøger