Refresh Retail 2.0

Refresh Retail

Kom på forkant i din branche med spritnye indsigter

Forandringerne kommer i disse år blæsende med rekordfart i detailhandlen: Nye og ændrede forbrugermønstre påvirker og ændrer beslutnings- og købsprocesserne som aldrig før. Ny teknologi giver uanede muligheder og skifter magtforholdet fra virksomhederne til kunderne, og nye, uventede aktører gør deres entré og disrupter markedet. Det betyder, at tidligere succesfulde forretningsmodeller skal gentænkes og opfindes på ny.

Men hvordan skaber du innovation og gentænker din forretningsmodel? 

–  Svaret findes hos forbrugerne.

Vi stiller skarpt på de krævende og magtfulde forbrugere og giver dig:

  • 6 retailstrømninger, der kendetegner fremtidens detailhandel
  • 6 nye kundetyper på tværs af Generation Z, Y, X og Baby Boomers
  • 7 drivere, der beskriver hvilke parametre fremtidens forretningsmodeller må basere sig på for at imødekomme forbrugernes krav og behov
  • 24 nye og innovative forretningsmodeller, der er udvalgt på baggrund af deres evne til at opfylde forbrugerkrav- og behov samt deres potentiale til at disrupte branchen

–  og masser af best practice cases fra hele verden.

Bogen giver kæder, leverandører, brands og andre aktører, der beskæftiger sig med retail, værktøjer til at innovere forretningsmodellen og sikre sig en plads hos de krævende forbrugere, nu og i fremtiden.

Vi kommer også gerne ud og holder et foredrag, så du får en solid forståelse af fremtidens forbrugere og forretningsmodeller. Du kan læse mere om vores foredrag her, eller kontakte Dorte Wimmer direkte på dw@retailinstitute.dk / +45 40 32 98 10, og høre nærmere om et foredrag, som tager udgangspunkt i Refresh Retail 2.0.

Her kan du læse om bogens forfattere Dorte Wimmer og Laura Simone Andersen.

Pris

DKK 695,- (ved løssalg, ex moms & forsendelse)

Udgivelse

Februar 2020

Kontakt

For yderligere oplysninger eller spørgsmål, kontakt Dorte Wimmer på dw@retailinstitute.dk / +45 40 32 98 10.

Category
bøger