Restoration Hardware kombinerer shopping, kunst og madoplevelser i kæmpe designgalleri

Restoration Hardware kombinerer shopping, kunst og madoplevelser i kæmpe designgalleri

15-18. januar 2020 tager vi på retailtur til New York – og du kan komme med! Vores retailekspert Dorte Wimmer, der kender byen som sin egen baglomme, guider dig rundt i verdens retailby #1 for at vise de mest innovative butikskoncepter frem, så du kan få masser af inspiration med hjem i kufferten.

Én af de butikker, vi skal besøge, er Restoration Hardware, der kombinerer shopping, kunst og madoplevelser. Læs med her.

Restoration Hardware udvisker linjerne mellem bolig og butik

Den amerikanske møbel- og interiørkæde Restoration Hardwares 8.000 m2 store ”designgalleri” i New York genfortolker shoppingoplevelsen og kombinerer shopping med kunst og madoplevelser. Galleriets unikke indretning og koncept har desuden til formål at udviske linjerne mellem bolig og detailhandel både indendørs, udendørs, fysisk og digitalt ved at skabe rum, der føles mere som et hjem end som en butik, og dermed kan være med til at inspirere kunderne til en ny måde at leve på.

I indgangen til galleriet – eller butikken ­– bliver kunderne mødt af en hyggelig atriumgård med store søjler og en glaselevator, som kan transportere dem helt op til toppen af bygningen, hvor der ligger en rooftop-restaurant. Derudover kan man se en dramatisk lysinstallation lavet af designeren Alison Berger, som lyser den store dobbelte trappe op. Installationen er lavet af 120 håndblæste glasvedhæng, som lyser alle seks etager op, når det bliver mørkt udenfor.

Butikken er indrettet med ekstravagante kunstinstallationer og marmorskulpturer og strækker sig over hele seks etager, som hver er dedikeret til brandets forskellige afdelinger og kollektioner af interiørprodukter: RH-interiør, RH-moderne, RH-teen og HR-baby og børn. Butikken huser desuden også kontorer og private præsentationsrum samt et RH-design atelier, som er et professionelt designstudie, hvor kunderne har mulighed for at gøre deres boligdrømme til virkelighed vha. designeksperter, som guider dem gennem processen.

Rooftop-restaurant med udsigt ud over byen

På øverste etage finder man Restoration Hardwares elegante rooftop-restaurant, som byder på en vinbar, en restaurant og en baristabar med håndlavet kaffe og kager, hvor man kan tage en pause fra shoppingen. Restaurantens gæster kan nyde deres mad eller drikkevarer i en udendørs have, mellem springvand, træer og glimtende lysekroner. Desuden kan besøgende nyde en spektakulær panoramaudsigt udover Downtown Manhattan fra butikkens rooftop.

Vil du besøge Restoration Hardware og et væld af andre innovative butikker? Kom med til New York!

Hvis du er sulten efter mere retail innovation, så tag med os til verdens retailby #1!
New York byder på et væld af spændende koncepter, der helt sikkert vil inspirere dig!


Kategorier:
, , , , , ,