Retail blog: En blog om detailhandel og det der former den

Retail blog: En blog om detailhandel og det der former den

velkommen
Velkommen til Retail Institute Scandinavias Blog Retail blog. Målet med den nye blog er enkelt: Den skal være en nødvendig ressource for folk der beskæftiger sig med detailhandel.
Der vil komme et nyt indlæg hver dag mandag til fredag.

Bloggen kommer til at rumme detailhandelsspecifikke indlæg, men også indlæg om trends, teknologier, miljøtiltag, marketing, inspiration, butikker, forretningsmodeller og alt mulig andet det påvirker detailhandlen.
Detailhandel er en kompleks og sammensat en størrelse, og udviklingerne bestemmes af mange faktorer i og uden for butikkerne og kædekontorerne. Derfor bliver der, for at Retail Blog skal afspejle detailhandels kompleksitet, plads til en masse forskelligartede indlæg her på bloggen.

Vi håber selvfølgelig at du bliver fast læser, og vil deltage aktivt i debatten. Både med kritiske kommentarer, uddybninger, perspektiver og gode tips.

I Retail Institute Scandinavias trykte magasin Retail+ samler vi op på begivenhederne på bloggen, så medlemmerne af Retail Institute Scandinavia får ekstra værdi ud af den.

Abonner på bloggen

Hvis du vil modtage blogindlæggende per mail, skal du tilmelde dig ud i menuen til højre. Det tager et minut at tilmelde sig. Når det er gjort modtager du automatisk nye indlæg på Retail blog på din mail.


Kategorier:
,