Retail Innovation Awards 2012

Retail Innovation Awards 2012

I forbindelse med årets internationale, detailhandelskonference World Retail Congress til september, som i år finder sted i London, uddeles Retail Innovation Award 2012 til en stor prisuddeling: World Retail Awards 2012.  

Retail Institute Scandinavias internationale netværk Ebeltoft Group sidder med i juryen, der allerede nu præsenterer de 12 finalister i kampen om de to priser for henholdsvis koncept- og forretningsinnovation.

De nominerede i kategorien CONCEPT INNOVATION er:

De nominerede i kategorien BUSINESS INNOVATION er:

Her hos Retail Institute Scandinvaia  indstillede vi tidligere i år danske Bolia til at komme i betragtning til Retail Innovation Award, og som den opmærksomme læser nok har bemærket, er det med stor glæde, at vi nu kan meddele, at kæden er gået videre som finalist. Bolia er nomineret for redesignet af deres butikker med oplevelseskonceptet “City meets Nature”, hvori især “The Multitouch Experience” – en stor interaktiv skærm i butikkerne, hvor kunderne kan interagere med Bolias designere, få overblik over møblerne, se feature film m.m. – er udtryk for inspirationsrig innovation. Oplev “The Multitouch Experience” her:

Vi ønsker Bolia alt held og lykke d. 20 september, hvor prisuddelingen løber af stablen i Royal Courts of Justice i London – og har du lyst til at deltage i World Retail Congress og World Retail Awards så husk, at vi kan tilbyde medlemmer af Retail Institute Scandinavia 25 procent rabat på det aktuelle konferencegebyr. Læs mere her


Kategorier:
, , , , , , , , , ,