Retailer

Vejen til vækst går gennem en forståelse af markedet, konkurrenterne og dine kunder – kort sagt gennem viden.

Du sikrer dig bedst up-to-date retailviden med et medlemskab af Retail Institute Scandinavia.

Et medlemskab sikrer, at hele din organisation har adgang til aktuel, relevant og inspirerende viden og sparring, både i det daglige og når de store spørgsmål melder sig. I bliver løbende holdt opdateret på, hvad der sker i branchen, får dybdegående, relevant og brugbar viden, som kan benyttes til konkret handling i det strategiske arbejde, samt inspiration fra de bedste best practice-cases fra ind- og udland.

Forbrugeranalyse

Vi har mange års erfaring med at løse alle typer af detailhandelsorienterede udfordringer og besidder kompetencer inden for strategi-, koncept- og butiksudvikling. Vi skræddersyer analyser med udgangspunkt i din virksomheds behov og altid i tæt samarbejde med dig.

Bøger

Vi udvikler og udgiver et væld af bøger flere gange om året med fokus på forbrugernes adfærd, retailtrends og innovation samt analyser og rapporter om branchen opdateret med nye tal til aktører i detailhandlen og andre med interesse heri.

Beliggenhedsanalyse

Via vores unikke markedsdata kan vi analysere os frem til, hvor du skal placere dine butikker og hvilke byer og lokationer, du skal prioritere. Vi giver dig svar på, om du skal åbne, lukke eller flytte butikker ud fra et købekraft- og konkurrentperspektiv.

FÅ INDSIGT I ØJENHØJDE OG BLIV INSPIRERET TIL HANDLING MED ET FOREDRAG

Vil du blive klogere på bl.a. Generation Y, dagligvareforbrugeren og globale retailtrends? Så book et foredrag og bliv inspireret af vores erfarne foredragsholder Dorte Wimmer, der med sin ekspertviden om forbrugerne, detail- og dagligvarehandlen giver dig og din virksomhed unik indsigt på områderne.