Skip to main content
Forfatter: Lasse Lyhne
Dato: 12/12/2022

Sponsoreret: Lagkagehusets loyalitetsapp fremhæves som en af de bedste i Storbritannien

Lagkagehuset er havnet i fornemt selskab i det engelske retailmagasin RetailWeek, hvor det sammen med bl.a. store, globale spillere som Nike, fremhæves i kategorien bedste loyalitetsapp i Storbritannien.

Lagkagehusets app hyldes for sin enkelhed og overskuelighed, og for i alle aspekter at fokusere på kunden, og de fordele kunden får ved at være medlem.

Oprindeligt bestod loyalitetskonceptet af en Bonkringle. En gratis kage kunderne fik, når de havde samlet for 1.000 kr bonner. Konceptet virkede ikke super godt. Bonnerne blev glemt, gled ud af lommen eller endte i vaskemaskinen. Det, der skulle være en fordel for kunderne, blev oplevet som en frustration. For at holde styr på bonnerne og undgå at brandet Lagkagehuset blev forbundet med følelsen ærgerlig, blev det i 2016 besluttet at udvikle en app til at holde styr på bonnerne. Appen er udviklet i samarbejde med softwarevirksomheden Miracle, der er eksperter i loyalitetskoncepter.

Det var en app, kunderne gerne ville give plads på deres smartphone og pludselig var der afsæt til også at udvikle click & collect og et langt mere raffineret loyalitetskoncept. Resultatet: Lagkagehuset blev velsignet med så mange brugere, at der også var grundlag for at blive datadrevet.

Senest har appen vundet 2 x sølv til Danish Digital Awards i kategorierne Commerce og ROI. To hardcore kategorier, hvor det er tallene, der tæller. Appen er ganske enkelt blevet et væsentligt bidrag til Lagkagehusets succes.

Læs mere om hvad Miracle kan tilbyde dig her.

Det sker

Det sker

 • Medlemsmøde

  6.dec 2023

  Vores næste Retail Connect medlemsmøde er den 6. dec.

 • Konference

  14.mar 2024

  Tilmeld dig årets store Refresh Retail konferencen 2024

 • NYC tur

  13-16.jan 2024
  Kom med til NYC og NRF d. 13-16 januar 2024
 • AI Foredrag

  Book her

  Temaet handler om AI og dens udvikling i central europa

 • Prognose 2033

  Læs her

  Nu kan du få fingrene i den seneste prognose for dagligvarehandlen

 • Foredrag

  Book her

  Vil du vide hvordan du vinder fremtidens kunde?

 • Bøger

  Bestil her

  Med viden og overblik står du stærkere

0
  0
  Se kurv
  Din kurv tomRetur til shop