testing

Eksklusivt og GRATIS for alle medlemmer
D. 3 maj 2023

RETAIL CONNECT MORGENMØDE

Onsdag d. 3 Maj 2023 åbner vi dørene op for vores første ud af mange morgenmøder for vores medlemmer. Morgenmøderne er GRATIS for vores medlemmer og kommer til hver gang at have et relevant emne, der bliver berørt af både eksperter fra Retail Institute og eksterne foredragsholdere, som har konkrete tiltag og indsigt i emnerne.

Dagens tema er “Cirkulær økonomi i Retail” og er baseret på den seneste rapport, Sustainable Brands in Retail, som er udarbejdet af Ebeltoft Group i 2023. Morgenmødet vil give konkrete forslag til hvordan du kan implementere cirkulær økonomi i din forretning, og gør du allerede brug af cirkulær økonomi, giver vi input til hvordan disse tiltage kan accelereres. 

Der vil være begrænset pladser, så tilmeld dig og dine kollegaer nu

GLÆD DIG TIL

En inspirerende og indsigtsrig morgen, der får startet dagen ud på den rigtige måde. Inviter dine kollegaer med til et spændende morgenprogram, der vil give dig konkrete eksempler på hvordan du og virksomheden kan bruge cirkulær økonomi.

  • 08.00 – 08.30 Morgenmad
  • 08.30 – 08.45 Velkommen og præsentation af branchetal
  • 08.45 – 09.30 Cirkulær Økonomi i Retail
  • 09.30 – 09.50 Pause
  • 09.50 – 10.20 Ekstern foredragsholder – Thomas fra Spejder Sport
  • 10.30 På gensyn

DAGENS TEMA: CIRKULÆR ØKONOMI I RETAIL

Vi vil i løbet af morgen se på flere forskellige indgangsvinkler til Cirkulær økonomi i retail. Ud fra det næste White Paper fra vores samarbejdspartner Ebeltoft Group, vil vi præsentere retailerens 5 R’er, som er værktøjer til at fremme en cirkulær forretningsmodel. 

Resell  |  Reuse  |  Rent  |  Reduce  |  Repair
 

Dertil har vi inviteret Thomas Vangsgaard fra Spejder Sport til at komme ind og fortælle om nylanceringen af deres cirkulære koncept i deres butik i Nørre Farimagsgade, København.

Kom og hør CEO Thomas Vangsgaard fortælle om deres nye cirkulære koncept, der er inspireret af det amerikanske brand Patagonia, og som indeholder tiltag lige fra kurser og foredrag til udlejning af outdoor-udstyr, gensalg, repartioner og meget mere. Alle tiltag er baseret på en føling med kædens kunder.

Vi kan fornemme og mærke en trend hos danskerne, der ønsker at købe secondhand. Og vores butikker får allerede nu forespørgsler fra kunder, der vil have repareret forskellige ting” siger Thomas Vangsgaard.

Retail Connect morgenmødet

er eksklusivt og GRATIS for vores medlemmer

d. 3 Maj 2023 fra kl. 08.00 – 10.30
 
 

Start dagen godt ud med en let morgenmad, inspiration og foredrag samt en lille goodiebag inden arbejdsdagen går i gang.

Der er begrænset pladser, så tilmeld dig allerede nu:
S.U senest d. 25 april 2023.

Tilmeldningen er bindende, og ved manglende afbud tillader vi os at tage et no-show-fee på 450,00 kr.

Praktisk information
Moviehouse Rooftop

Tuborg Boulevard 10

2900 Hellerup

 

Parkering kan ske på gadeplan omkring eksperimentariet / Moviehouse eller i Q-Park parkeringskælder lige ved siden af.

 

Moviehouse ligger i samme bygning som Eksperimentariet, gå ind af indgangen til højre for eksperimentariet og tag elevatoren op til Moviehouse. 

PARTNERE

Vil du være et skridt foran konkurrenterne?