Skip to main content
Forfatter: Lasse Lyhne
Dato: 24/06/2010

Udlejere er begejstrede for pop up-butikker

Pop up-butikker skyder i stigende grad op på den internationale detailscene for – som konceptet foreskriver – blot at forsvinde igen.

For brands og detaillister er der mange fordele ved de midlertidige butikker: De giver mulighed for at lave events, der trækker presse og kendte til og er dermed oplagte til at skabe buzz omkring nye produkter. Man kan skabe en meget konsistent og rendyrket brandoplevelse. De giver mulighed for at markere årstidernes begivenheder (i vinters åbnede Toys “R” Us 33 midlertidige “Holiday Express” i bare New York, Connecticut og New Jersey, og den New York-baserede skønhedskæde Ricky’s åbnede 12 Holloween-kostume-pop-up-butikker i september og oktober).

Og endelig er de en uforpligtende måde at afprøve tiltag i en krisetid, hvor faste udgifter som en lang lejekontrakt kan være en hæmsko for kreativitet og innovation.

Men ifølge New York Times er butiksudlejere også begejstrede for trenden. I en tid, hvor mange butikslokaler har stået tomme, giver de lejeindtægter. Samtidig er de en oplagt måde at gøre reklame for butiksarealet og vise potentielle lejere de muligheder, som butiksrummet giver. I stedet for at fremvise lejemålet tomt og med blændede vinduer, kan man vise det indrettet og fuldt af stemning og kunder.

Ifølge Jeffrey Roseman, der er executive vice president for udlejningsfirmaet Newmark Knight Frank Retail, var en en nylig pop up-butik for sportsbrandet Zumiez en perfekt måde at gøre reklame for selve butiksrummet:

– Når jeg viste stedet til mulige lejere, spillede musikken, og børn rendte ind og købte ting. Detailisterne, som vi tog med derind, havde mulighed for at se, hvordan livet kunne udspille sig i den pågældende butik, siger han.

Det sker

Det sker

 • Medlemsmøde

  6.dec 2023

  Vores næste Retail Connect medlemsmøde er den 6. dec.

 • Konference

  14.mar 2024

  Tilmeld dig årets store Refresh Retail konferencen 2024

 • NYC tur

  13-16.jan 2024
  Kom med til NYC og NRF d. 13-16 januar 2024
 • AI Foredrag

  Book her

  Temaet handler om AI og dens udvikling i central europa

 • Prognose 2033

  Læs her

  Nu kan du få fingrene i den seneste prognose for dagligvarehandlen

 • Foredrag

  Book her

  Vil du vide hvordan du vinder fremtidens kunde?

 • Bøger

  Bestil her

  Med viden og overblik står du stærkere

0
  0
  Se kurv
  Din kurv tomRetur til shop