Skip to main content

Danmarks Største Shoppingcentre 2023

værdifuld indsigt i Danmarks 110 største shoppingcentre og inspiration til handling 

Retail Institute Scandinavia udgiver nu Danmarks Største Shoppingcentre, som præsenterer de 110 største shoppingcentre i Danmark. Alle shoppingcentre har et udlejningsareal på over 5.000 m2. Herudover er retailparks medtaget i bogen, da de har lighedstræk med egentlige shoppingcentre. 

Med branchepublikationen Danmarks Største Shoppingcentre 2023 får du de nyeste tal og oplysninger og dermed det nødvendige overblik over Danmarks 110 største shoppingcentre, der til sammen har 2 mio. m22 butiksareal og en samlet omsætning ekskl. moms på 52 mia. kr. 

Hvem kan bruge bogen? 
Danmarks Største Shoppingcentre 2023 henvender sig til dig, der har brug for et nemt og hurtigt overblik over udvikling og status for Danmarks store shoppingcentre, der omsætningsmæssigt bliver stadigt vigtigere for den danske detailhandel og dens leverandører. 

Med bogen får du:

 • En beskrivelse af hvert centers indhold samt oplandet hertil ved hjælp af demografiske data og Cobra kundesegmenter
 • Informationer om centrenes ejere, butikker, spisesteder og kundeorienterede funktioner, herunder som noget nyt hvert butikscenters kædestruktur, opdelt på egentlige kæder og frivillige kæder
 • En analyse af shoppingcentrenes struktur, efter regioner, omsætning, udlejningsareal og ejerforhold, som noget nyt illustreret på geografiske kort.
 • Som noget helt nyt afslører vi, hvilke top 10 brancher samt top 20 kæder, der har flest butikker samlet set i de 110 shoppingcentre
 • Det enkelte centers besøgstal og omsætningstal (i 100 millioner-omsætningsintervaller ekskl. moms) 

Udgivelse

December 2023

Abonnement

Få rabat ved at tegne et abonnement og få bogen tilsendt automatisk hvert år. Abonnementet er bindende de første to år, hvorefter det løbende kan opsiges inden bogens næste udgave. 

Pris

DKK 3.995,- (ved løssalg)
DKK 2.995,- (ved abonnement)

Alle priser er ekskl. moms og forsendelse.

Spørgsmål?

For yderligere oplysninger eller spørgsmål, kontakt Henning Bahr på hb@retailinstitute.dk eller telefon +45 2043 0011.

0
  0
  Se kurv
  Din kurv tomRetur til shop