Trods høj inflation og stigende energipriser klarer foodservice-sektoren sig godt. Danskernes opsparede behov for at opleve, nyde og være sammen med venner og familie er stadig ikke opfyldt — og her spiller foodservicebranchen en vigtig rolle. Samtidigt laver danskerne stadigt mindre mad i hjemmet, hvorfor efterspørgslen på take away, færdigretter og enkel udespisning også er stigende.
Med Foodservice-guiden kan du fordybe dig og blive klogere på essentielle indsigter i branchen. Du får et overblik over markedets struktur og relevante beskrivelser af aktuelle aktører, præsentationer af virksomheder og kæder indenfor både restaurations- og hotelbranchen, samt et fuldt aktuelt trendbrief inkl. førende tendenser og best practice-cases inden for branchen.
Hvem kan bruge bogen?
Foodservice-guide henvender sig til dig, der har brug for et overblik over udviklingen og situationen for det danske foodservice-marked:
- Leverandører til den danske foodservicebranche
- Restaurationer, cateringfirmaer, hoteller og beværtninger
- Uddannelsesinstitutioner inden for foodservicebranchen
- Reklame-, medie- og webbureauer
- Publikationen er desuden som vidensbase et solidt grundlag for en eventuel beslutning om investering i foodservice-sektoren.