Skip to main content

Global Retail Trends & Innovations 2020

Er din virksomhed gearet til fremtidens detailhandel?

Forbrugerne ændrer adfærd, og innovation er et afgørende succesparameter i en kompleks detailvirkelighed. Kun ved at navigere strategisk i forhold til de mest dominerende trends kan virksomheder sikre sig en central placering på fremtidens detailscene — og den kan vi hjælpe med at opnå.

Med Global Retail Trends & Innovations bliver du præsenteret for de mest toneangivende globale retail trends anno 2020, og du får adgang til inspirerende best practise-cases og information om, hvordan virksomheder har lykkedes med at udnytte disse trends.

Retail Institute Scandinavia udgiver årligt Global Retail Trends & Innovations i samarbejde med vores internationale netværk af retaileksperter Ebeltoft Group, og udgivelsen er derfor på engelsk.

Global Retail Trends & Innovations gør det muligt for dig at tilpasse virksomheden til den evigt foranderlige retailverden, og innovere, der, hvor det er nødvendigt.

Du får:

  • Viden fra globale partnere om lokale markeder i hele verden
  • Ideer og inspiration til, hvordan du kan innovere og fremtidssikre din virksomhed
  • 40 + inspirerende og innovative cases fra mere end 18 lande
  • Overblik over de fire gennemgående globale retail trends, som tilsammen skaber et detaljeret billede af fremtidens retailbranche

De fire globale retail-trends:

#1 OMNI INTEGRATION:
Den hurtige udvikling i branchen drives især frem af ny teknologi og digitale innovationer.

#2 EXTREME CONVENIENCE:
De moderne forbrugere er travle, og det giver den sømløse, gnidningsfrie shoppingoplevelse luft under vingerne.

#3 EXTREME EXPERIENCE:
Fysisk retail centrerer sig omkring Instragramvenlige øjeblikke, overdådige udstillinger, store butikker, sociale oplevelser og en velkommende atmosfære.

#4 SUSTAINABLE PRACTICES:
Forbrugerne er nu mere end nogensinde før bevidste om, hvordan de påvirker miljøet, hvilken mad de putter i munden, og hvordan produkter er fremstillet.

Bliv klædt på til innovation med et foredrag:

Book et uddybende foredrag om de globale trends og kombinér evt. foredraget med en workshop i jeres virksomhed, hvor I får mulighed for at gå i dybden og arbejde målrettet med de bærende trends, der præsenteres i publikationen Global Retail Trends & Innovations 2020.

Udgivelse

September 2020
Bogen er på engelsk

Pris

DKK 495,- (ved løssalg)

Alle priser er ekskl. moms og forsendelse.

Spørgsmål?

For yderligere oplysninger eller spørgsmål, kontakt Dorte Wimmer på dw@retailinstitute.dk eller telefon +45 4032 9810.

0
    0
    Se kurv
    Din kurv tomRetur til shop