Foodservicesektoren klarer sig godt igen efter de svære år med Corona. Danskernes opsparede behov for at opleve, nyde og være sammen med venner og familie er ikke mættet og derfor spiller foodservicebranchen igen en vigtig rolle. Samtidigt laver danskerne i stadigt mindre omfang mad i hjemmet, hvorfor efterspørgslen på take away, færdigretter og enkel udespisning også er stigende.
Med Foodservice-guiden kan du fordybe dig og blive klogere på essentielle indsigter i branchen. Du får et overblik over danskernes madvaner samt markedets struktur med relevante beskrivelser af de største aktører, inkl. fortegnelse over kæder indenfor restaurations- og hotelbranchen.
Som noget helt nyt, indeholder rapporten inspiration om trends fra seks centrale aktører i branchen, der fortæller om deres fokus og syn på fremtiden.
Hvem kan bruge bogen?
Foodservice-guide henvender sig til dig, der har brug for et overblik over udviklingen og situationen for det danske foodservice-marked:
- Leverandører til den danske foodservicebranche
- Grossister, operatører, hotel- og restaurationskæder
- Uddannelsesinstitutioner inden for foodservicebranchen
- Reklame-, medie- og webbureauer
- Publikationen er desuden som vidensbase et solidt grundlag for en eventuel beslutning om investering i foodservice-sektoren.