Skip to main content
 • Forbrugeradfærd | Konference

Forfatter: Lasse Lyhne
Dato: 17/02/2023

Hvem kårer kunderne til årets detailkæde?

Den 22. marts 2023 uddeles årets Retail Customer Awards. Det sker i forbindelse med vores detailhandelskonferencen Refresh Retail, der afvikles på Docken i København. Retail Customer Awards hylder detailhandlens dygtigste kæder ifølge kunderne, og er den største af sin art herhjemme.

Det er også den grundigste, da det er de faktiske kunder, der vælger de nominerede. Det vil sige, at man skal have handlet i butikken for at få lov til at svare.  Alle detailkæder uanset størrelse har lige vilkår for at vinde, da det samme antal kunder er spurgt i hver kæde.

Kåringen er baseret på en forbrugeranalyse med over 2.000 respondenter, der er udvalgt via en forudgående penetrationsundersøgelse samt en efterfølgende disproportional sampling.

[[button target=”_self” hover_type=”default” text=”Læs mere her” link=”https://retailinstitute.dk/refresh-retail-2023/”][

I alt uddeler vi syv priser. De er:

 

Årets butikskæde

Årets Butikskæde hædrer en retailer, der formår at skabe en samlet god købsoplevelse for kunderne, når de er i den fysiske butik. Dette gælder både i forhold til kundeservice, atmosfære, udvalg, butiksdesign, medarbejdernes viden og kvalitet m.m.

Top 5 er:

Rituals

Spejdersport

Louis Nielsen

Zizzi

Thiele

 

Årets medarbejderpris

Årets Medarbejderpris gives til en retailer, der formår at skabe et rum og miljø, hvor kunderne føler sig set, hørt og forstået. De opfostrer en kultur af gode medarbejdere, der er dygtige, kyndige, hjælpsomme og venlige overfor kunderne.

Top 5 er:

Din Tøjmand

Thiele

Helsam

Skjold Burne

Vinspecialisten

 

Årets bæredygtighedspris

Årets Bæredygtighedspris hædrer en retailer, der har et særligt fokus på bæredygtighed, og som gør en ekstra indsats for at passe på naturen, klimaet og omverdenen. De formår at skabe en positiv følelse hos kunden, der går derfra med en grøn samvittighed og en god mavefornemmelse.

Top 5 er:

Irma

IKEA

Helsam

Superbrugsen

Rituals

 

Årets Omnichannel-pris

Årets Omnichannelpris gives til en opfindsom og innovativ retailer, der formår at skabe en strømlinet og gnidningsfri shoppeoplevelse på tværs af flere kanaler. De er gode til at være til stede både digitalt og fysisk fx ved at gøre det muligt både at bestille online og afhente i den fysiske butik, at bruge apps i butikken fx til betaling, at gøre det muligt at tjekke varelager online før butiksbesøg mv.

Top 5 er:

Zizzi

Shaping New Tomorrow

Matas

Skousen

Louis Nielsen

 

 

Årets Marketingspris

Årets Marketingspris hædrer en retailer, der formår at kreere velfungerende reklamer i fx TV, aviser eller på sociale medier. Det vurderes af kunderne, at indholdet er både relevant og interessant, og vigtigst af alt, fanger det deres opmærksomhed.

Top 5 er:

Shaping New Tomorrow

Zizzi

Mesterslagteren

Adidas

Sport24

 

Årets Innovationspris

Årets Innovationspris går til en retailer, der formår at forny sig og skabe en interessant købsoplevelse for sine kunder. De er kreative, opfindsomme, følger med tiden og fornyer sig gennem nye spændende tiltag, der enten gør købsoplevelsen nemmere, sjovere eller mere spændende for kunderne.

Top 5 er:

Ikea

Zizzi

Rema1000

Irma

Matas

[[button target=”_self” hover_type=”default” text=”Læs mere her” link=”https://retailinstitute.dk/refresh-retail-2023/”][

Det sker

Det sker

 • Medlemsmøde

  6.dec 2023

  Vores næste Retail Connect medlemsmøde er den 6. dec.

 • Konference

  14.mar 2024

  Tilmeld dig årets store Refresh Retail konferencen 2024

 • NYC tur

  13-16.jan 2024
  Kom med til NYC og NRF d. 13-16 januar 2024
 • AI Foredrag

  Book her

  Temaet handler om AI og dens udvikling i central europa

 • Prognose 2033

  Læs her

  Nu kan du få fingrene i den seneste prognose for dagligvarehandlen

 • Foredrag

  Book her

  Vil du vide hvordan du vinder fremtidens kunde?

 • Bøger

  Bestil her

  Med viden og overblik står du stærkere

0
  0
  Se kurv
  Din kurv tomRetur til shop