Skip to main content

London

Kom med på en skræddersyet Retail tur til en af verdens førende detailhandelsdestinationer, der i mange år har formået at fortrylle både besøgende og lokale med sine uovertrufne shopping-oplevelser.

Igen i år slår vi et smut forbi en af vores yndlings detail-destinationer og viser guldkorn frem fra den britiske storby. Londons engagement i innovation gør, at dets udbud af store oplevelser i detailbutikkerne forbliver i frontlinjen af branche-trends. Fra topmoderne AI-integration i flagship-butikker til uopdagede pop-up-butikker, der præsenterer os for nye finurlige koncepter. Markedet spænder bredt, men fælles for dem alle er, at de bidrager til atmosfæren i byen, der konstant genopfinder sig og sætter standarden for udviklingen.

Derfor kan vi ikke skjule vores begejstring for at vise jer med rundt i gadernes pulserende detail-mekka. Vi vil inspirere og guide netop dig og din virksomhed i, hvordan I kan videreføre de nyeste tendenser til jeres eget koncept.

Her er hvad I får ud af turen:

  • Indblik i Londons position som et globalt knudepunkt og appel som detailhandelsmekka
  • Personlig rundvisning i byens nyeste detail-koncepter
  • Inspiration til hvordan man inkorporerer AI til at forbedre kundeoplevelsen
  • Indsigt i hvordan innovation ikke kun tiltrækker nysgerrige kunder, men også fremmer en dynamisk og entreprenant detailhandel

På turen vil I blive guidet af kyndige hænder: Vores Direktør Dorte Wimmer og senior Commercial Manager Anne Sixhøj Hockerup, der skræddersyer turen og tilrettelægger efter jeres behov og ønsker.

Hør nærmere eller book turen allerede nu ved at skrive til: dw@retailinstitute.dk

KONTAKT

For yderligere oplysninger eller spørgsmål, kontakt Dorte WImmer på dw@retailinstitute.dk eller telefon +45 40 32 98 10

0
    0
    Se kurv
    Din kurv tomRetur til shop