ALT DETTE FÅR DU I MEDLEMSKABET

WATCH

Danmarks bedste retail-nyhedsbrev som lander i indbakken hos alle medarbejderne hver dag. Over 30 unikke historier om ugen fra ind- og udland holder jer opdateret på de mest relevante og inspirerende nyheder i branchen.

MIND RETAIL

Hvad rører sig i international retail? Elleve gange årligt modtager i MIND retail. Et nyhedsbrev med overblik over de mest mest interessante internationale retail-nyheder, udarbejdet af vores internationale samarbejdspartner i MIND Group. 

RETAIL +

Danmarks førende retailmagasin, som sendes til jer fysisk og altid ligger tilgængeligt digitalt. Her kan I blive klogere på fremtidens trends & tendenser fra ind- og udland, få dybdegående viden om på kundernes adfærd, læse interviews fra nøglepersoner i branchen og meget mere.

UDGIVELSER

har gratis adgang til flere bøger, der bl.a. giver jer specifik viden om trends og udviklingen i over 350 i kæder i mere end 30 brancher. I får også viden om udviklingen i e-handel, trends og tendenser samt prognoser for dagligvarehandlen ligesom I har adgang til vores internationale trendbøger lavet i samarbejdet med vores internationale netværk.

BRANCHETAL

I ved altid hvordan det går i netop jeres branche, da I hver måned bliver opdateret på omsætningstal for detailhandlen generelt og specifikt på udvalgte brancher. 

VIDENSBANK

Her kan I finde viden om specifikke emner fx, navngivne retailkæder eller Generation Y. I kan også finde inspirationscases fra hele verden, analyser af forbrugeradfærd samt meget mere. Kort sagt I har alle adgang til et skatkammer af viden, indsigter og inspiration.

RÅDGIVNING

Vi er altid tilgængelige for vores medlemmer og står til rådighed med værdifuld råd og vejledning, så jeres virksomhed kan agere bedst muligt i forhold til forbrugernes aktuelle behov.

SPARRINGSMØDE

I har et årligt sparringsmøde med os, hvor I sætter dagsordenen og vi giver jer inputs, perspektiver og ny viden. Det kan være ny strategi, opdatering på specifikke emner eller hvad I har brug for. I er velkomne hos os eller vi mødes digitalt.

KONFERENCER

I får rabat både på vores egne to store konferencer Refresh Retail og FMCG Fast Forward samt en yderst fordelagtig pris på verdens største retailkonference NRF – Retail’s Big show, som afholdes årligt i New York i januar.

TRENDSEMINAR

Gratis, eksklusive og lukkede trendseminar er for vores medlemmer, giver jer indblik i aktuelle indsigter og trends. Vi sætter fokus på, hvad der rører sig blandt forbrugerne og i detailhandlen lige nu.

RETAIL CONNECT

Gratis, lukkede to-timers morgenmøder, hvor I får en vitaminindsprøjtning inden for et relevant emne. Her er der rig mulighed for lære nyt samt at netværke med andre deltagere.

FOREDRAG

Ønsker I en saltvandsindsprøjtning af relevante indsigter og inspiration til virksomheden? Så er vores foredrag sagen. De tilpasses jeres virksomhed og jeres situation og koster for medlemmer kun 20.000 kr. Som medlem kan du endvidere ombytte dit årlige sparringsmøde til et foredrag for bare 10.000 kr.

 

RETAILTURE

Vi tager jer med til de mest innovative retailbyer i hele verden, hvor vi guider jer rundt til de mest spændende og nyskabende koncepter til en yderst fordelagtig medlemspris. I finder også guides til retailture til de førende retailbyer i hele verden i vidensbanken, så I kan drage ud på egen hånd.

WHITEPAPERS

Vores whitepapers dykker ned i aktuelle tendenser og har et analyserende perspektiv på brancher og trends. Med dem, er du altid opdateret.

 
Vil du være et skridt foran konkurrenterne?
For at tegne et medlemskabe eller høre mere om, hvordan et medlemskab kan gavne din virksomhed bedes du kontakte Dorte Wimmer

Pris
Et medlemskab koster DKK 36.145,- ex moms årligt