Skip to main content

FMCG FAST FORWARD KONFERENCE

november 7 kl. 08:30 – kl. 15:30

Sæt kryds i kalenderen, når årets FMCG konference løber af stablen den 7. november 2024 i København.

Vi glæder os til at dykke helt ned i dagligvarehandels- og conveniencesektorens hverdag og fremtid. Det bliver en dag, hvor du vil gå herfra med viden, indsigt og masser af inspiration fra de allerbedste i branchen.

Dagligvarehandlens vindere og tabere

Vi stiller igen i år skarpt på, hvordan kæderne klarer sig i branchen, og hvad der skal til, for at gøre sig endnu mere bemærket i en benhård detailverden.
Vores direktør, Dorte Wimmer, vil svare på de spørgsmål, de fleste af os ligger inde med: Hvem, hvad, hvordan, hvornår og hvorfor?
Altså, hvem vinder i dagligvaremarkedet i øjeblikket, hvor bør fokus ligge, hvad skal der til for at stå stærkt, og hvordan udvikler de enkelte kæder sig i forhold til omsætning og antal butikker de næste 10 år.
…Og meget, meget mere

Glæd dig til en dag fuld af indsigt og inspiration

Du får naturligvis også mulighed for at høre fra spændende og inspirerende retailere og brands, som vil give os indsigt i, hvordan de håndterer de muligheder og trusler, markedet byder på.

Du kan blandt andet glæde dig til at få:

 • Indsigt i de nyeste forbruger-trends og tendenser
 • Konkrete råd til, hvordan du kommer foran i feltet
 • Inspiration og indsigt fra de førende dagligvareaktører og brands
 • Indlæg fra de bedste i branchen

Konferencen er for alle med interesse for udviklingen indenfor dagligvare- og convience branchen.

Prognosen – 10 år frem i tiden

Prognose 2034 er vores bud på, hvordan de enkelte butikstyper, koncerner og kæder vil udvikle sig i forhold til omsætning og antal butikker de næste 10 år. “Prognosen 2034 – Kampen om kurven” udkommer i år som pdf og vil være tilgængelig for medlemmer i medlemsområdet efter konferencen, men præsenteres for alle til konferencen.

FÅ INDSIGT OG INSPIRATION FRA:

Christopher Harvey

Change Manager

Tesco: Et spændende indblik i forandringsledelse i en af verdens største dagligvarebutikker

Tesco er den største dagligvareforhandler i Storbritannien og den tredjestørste retailer i verden målt på bruttoomsætning. Hvordan kan Tesco blive ved med at vinde i detailhandlen? Svaret kan være, at Tesco er ekstremt dygtige til at tilpasse sig og se nye muligheder i stedet for barrierer. 

Vi vil få en introduktion til videnskaben bag ‘The art of Change Management’ fra Christopher Harvey, som er Change Manager hos UK’s største forhandler. Han kommer ind på de overvejelser, man skal have med, når man driver forandring i stor skala i enhver organisation. Hvor og hvordan starter man sine planlagte ændringer i organisationen, og hvad er succes egentlig for en størrelse? 

Vi har alle en rolle at spille i at få forandring til at ske, så kom forberedt på at være involveret!

Anders Hagh
CEO


Salling Group: En del af kundernes hverdag i en omskiftelig verden

Anders Hagh blev topchef hos Salling Group i sommeren 2023 og satte sig i stolen som CEO for 60.000 kollegaer på tværs af 1700 butikker i en virksomhed med 12.000.000 kunder om ugen. Forretningen er helt tæt på kundernes hverdag i Danmark, Tyskland og Polen, men befinder sig også i en særdeles konkurrencepræget branche i konstant udvikling.

Vi ser frem til at høre Anders Hagh fortælle om balancen mellem kortsigtet drift, og det langsigtet strategiske perspektiv for virksomhedens position i et turbulent marked.

Anne Luise Deleuran Håkansson
Vice President


Meyers: Hvordan agerer man som premium-spiller i en krisetid?

Da Anne Luise Deleuran Håkansson overtog roret hos Meyers Retail & Foodservice i slutningen af 2020, var Corona på sit højeste og skabte store indvirkninger på både marked og forbrugere. Det viste sig dog blot at være en forsmag på de udfordringer, der skulle følge de efterfølgende år: Fra krige til kriser og dertilhørende inflation, stigende råvarepriser og problemer i værdikæderne.

Hør Anne Luise fortælle om, hvordan Meyers har vendt udfordringer til muligheder på det danske dagligvare- og conveniencemarked i en omskiftelig tid, hvor det eneste sikre har været uforudsigelighed.

Dorte Wimmer
Direktør


En prognose: Fremtidens vinderkæder i dansk dagligvarehandel

Tag et kig ind i fremtiden med Retail Institute Scandinavias eksklusive prognose om, hvem der vinder og taber i dansk dagligvarehandel. Som leverandør får du uvurderlig indsigt i, hvilke kæder du skal satse på i de kommende år. Vi afslører, hvordan hver enkelt kæde vil udvikle sig over de næste 10 år.

Du får også et unikt indblik i, hvordan danskernes indkøbsmønstre påvirker branchen, og hvordan brancheglidning vil forme markedet, når danskernes indkøbsvaner offentliggøres. Hvordan kommer du til at forstå morgendagens dagligvarehandel og sikre, at du står stærkest i markedet? Det vil indlægget her fra vores direktør, Dorte Wimmer, gøre dig klogere på.  


Vi stiller knivskarpt på de trends, dagligvarehandlen skal kende

Hvad byder markedet på fremover? Hvad bør dagligvarehandlen være ekstra opmærksom på? Er der lavthængende frugter, der bare venter på at blive plukket? Hvad rører sig på den udenlandske retail-scene, som vi kan lære af? Hvad forventer forbrugeren af convenience sektoren? Kort sagt, hvad foregår der i markedet, som kan være med til at styrke netop din forretning?

Vi giver dig et overblik og en grundig gennemgang af de allervigtigste trends, som vi ser dem.

Følg med her på siden med flere spændende talere

DET SIGER DELTAGERNE OM VORES KONFERENCER

 • En utrolig spændende og berigende dag på alle måder

  – Dorthe Rosenkrans, IKEA
 • 90% af vores deltagere vil deltage igen

 • “Tak for en rigtig fin konference, det var en fornøjelse at deltage”

 • “Fantastisk dag”

 • “Spændende indsigt i fremtiden”

 • “I gør det godt!”

 • “Godt med tid til at netværke”

 • “Super fedt sat sammen, hvor nogle af talerne havde holdninger i hver deres retning ”

 • “Det var vel nok en vellykket konference!”

 • 91% vil anbefale konferencen til andre

  FMCG FAST FORWARD KONFERENCE

  Hvornår?

  november 7 kl. 08:30 – kl. 15:30

  Hvorhenne?

  Center for Ledelse
  Folke Bernadottes Allé 45
  2100 København

  Program

  Morgenmad og registrering fra kl. 8.00

  Priser

  3.995,-  for medlemmer

  4.995,-  for øvrige

  Billetter

  Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
  Early Bird Medlemmer
  2 for 1
  3.995,00 kr.
  174 tilgængelig
  Early Bird Øvrige
  1000,- i rabat | Normalpris 4.995,-
  3.995,00 kr.
  174 tilgængelig

  BEMÆRK:

  Afbud modtaget senest 14 dage før konference dagen giver refusion på 60 pct. af konference gebyret. Afbud mellem 13 og 8 dage før giver refusion på 40 pct. af indbetalt konference gebyr.
  Afbud senere end 7 dage før giver ikke refundering, men pladsen kan altid benyttes af en anden person.

  Partnere
   0
    0
    Se kurv
    Din kurv tomRetur til shop