Skip to main content

Kinas innovative løsninger: Nøglen til fremtidens retail?

Moviehouse Rooftop Tuborg Boulevard 10, Hellerup, Danmark

Denne gang ser vi nærmere på nogle af de steder, hvor kineserne blander sig i dansk retail. Hvad er det, de kan, som vi ikke kan? Hvor langt fremme er de? Hvad gør de i retail, som vi kan lære af? Hvorfor er de klogere og hurtigere end alle andre? Hvordan lader vi os nemmest inspirere af deres Tech udvikling?

Hent Billetter Gratis – 1.495,00kr.

FMCG FAST FORWARD KONFERENCE

Center for Ledelse Folke Bernadottes Allé 45, København, Danmark

Årets FMCG Fast Forward konference løber af stablen den 7. nov 2024 i København.

Her får dagligvare- og conviencebranchen, brands og leverandører et dagsprogram fuld af inspiration og indsigt fra nogle af de mest innovative og succesrige retailere fra både ind- og udland.

Hent Billetter 3.995,00kr. 183 billetter tilbage

Leading Retail Forward

Center for Ledelse Folke Bernadottes Allé 45, København, Danmark

Gå ikke glip af en inspirerende halvdagskonference, der kan transformere din tilgang til ledelse i retail. Du vil møde nogle af de bedste i branchen og blive klogere på, hvordan du kan inspirere og motivere dine medarbejdere endnu mere og sikre din virksomheds succes i fremtiden. Vi vil også fokusere på selvledelse, så du kan styrke din egen udvikling samt lære, hvordan en stærk kultur af selvledelse i virksomheden kan booste moral, effektivitet og innovation.

Hent Billetter 1.495,00kr. – 2.495,00kr. 100 billetter tilbage

NYC + NRF Retail’s Big Show 2025

New York New York City, NY, United States

Kom med på en inspirationsrig tur til New York d. 11-14 januar, hvor vi både skal opleve det nyeste og mest innovative inden for retail på en guidet tur i New Yorks gader d. 11 januar, samt deltage i årets vigtigste retailevent, NRF Retail’s Big Show d. 12-14. januar.

Gratis
0
    0
    Se kurv
    Din kurv tomRetur til shop