Retailblog

I takt med at danskerne føler sig mere og mere travle, bliver tiden, de selv skulle have brugt på at handle ind og lave mad, byttet ud og prioriteret til hyggelige stunder med familie og venner – enten på spisesteder...

Emballage er ikke bare indpakning, men en bærer og formidler af dit brands identitet. Ofte træffes kundens produktvalg først foran hylden nede i butikken. Derfor kan den helt rigtige emballage være den faktor, som afgør om dit produkt bliver valgt...

Retail Institute Scandinavias nyeste udgave af Kæder i Dansk Detailhandel viser ny rekord for danske kæders ekspansion i udlandet. Væksten ligger nu på over 26 pct. på blot fire år, og det tyder på stor succes for danske kæder, der...

Detailhandlen befinder sig i en transformationstid uden sammenligningsgrundlag: ny teknologi, disruptive aktører, e-handel og nye forbrugerværdier, bl.a. som konsekvens af økonomisk vækst, har affødt tårnhøje forventninger, ny shoppeadfærd og forbrugere, der er mere krævende end nogensinde før. Det stiller store...

I fredagssolens lune forårsstråler stimlede københavnerne sammen til lyden af japanske trommer, da Uniqlo lige op til weekenden slog dørene op for deres første danske butikssats midt på Strøget i København. ...

Det, der blev startet som en skønhedsblog af Emily Weiss, der dengang var modeassistent hos Vogue, bliver nu værdiansat til 1,2 mia. dollars efter at have rejst 100 mio. dollars i finansiering. Weiss, der nu er grundlægger og CEO af...

Instagram har især tvunget restauratører til at skabe bedre oplevelser, ikke kun ift. interiørdesignet i deres restauranter, men også ift. anretningen og præsentationen af retterne, der serveres, idet de billedværdige anretninger og omgivelser driver en ufattelig stor online interaktion, der...